0
community-leden!

 

Over De Zorg Community

Via de Tommie-app verbinden we zorgmedewerkers, organisaties, opleidingsinstituten, vakbonden en brancheverenigingen. Ons doel? Samenwerken, innoveren, besluiten nemen en leren van elkaar, om zo de zorg te versterken.

Initiatiefnemer van De Zorg Community is Tommie Niessen, een gedreven verpleegkundige, auteur en spreker. Tommie deelt zijn ervaringen uit de zorgwereld om de sector realistisch en positief uit te lichten. Hij verwierf landelijke bekendheid met zijn boek ‘Tommie in de zorg’ (2018) en heeft een aanzienlijke aanwezigheid op sociale media met meer dan 200.000 volgers. Nu gebruikt Tommie zijn platform om zorgmedewerkers een landelijke stem te geven.

“Jarenlang hebben zorgverleners mij online gesteund. Nu is het mijn beurt om hen te helpen hun stem te laten horen!”

 

Meer Zeggenschap en Samen Beslissen

Met de Tommie-app en De Zorg Community streven we naar een verenigde en sterke zorgsector. Wij geloven dat verandering van binnenuit moet komen. Daarom is het cruciaal dat alle zorgmedewerkers, organisaties, opleidingsinstituten, vakbonden en brancheverenigingen in Nederland de handen ineenslaan. Samen werken we aan een zorgsector met meer werkplezier, waardering, zeggenschap en een groter team. Door onze krachten te bundelen en gezamenlijk besluiten te nemen, vormen we een sterk front voor echte verandering.Alleen samen kunnen we de zorg verbeteren! 

Word gratis lid van De Zorg Community en draag bij aan een betere zorgsector!