Sponsors & Donateurs

Wij zoeken sponsors!

Wil jij met jouw organisatie De Zorg Community steunen? 

Word dan sponsor of donateur en draag bij aan een betere zorg voor nu en vooral voor de toekomst.

Voor meer informatie mail naar: community@tommieindezorg.nl

Over De Zorg Community

Tommie | De Zorg Community brengt de Zorg weer dichter bij elkaar. Zo kunnen zorgmedewerkers, zorgorganisaties, opleidingsinstituten,  vakbonden en brancheverenigingen via de Tommie app met elkaar verbinden en samenwerken, innoveren en van elkaar leren. 

De Zorg Community is een initiatief van Tommie Niessen. Tommie is verpleegkundige, auteur en spreker die schrijft over de ervaringen die hij opdoet tijdens zijn werk als verpleegkundige, waarmee hij de zorg op een positieve en vooral realistische manier op de kaart wil zetten. Tommie kreeg landelijke bekendheid met zijn in 2018 uitgekomen boek ‘Tommie in de zorg’. De afgelopen jaren is hij naast zijn werk in de zorg en het geven van lezingen en workshops met name actief geweest op diverse social media kanalen waar hij meer dan 200.000 volgers heeft. Tommie wil zijn bekendheid nu inzetten en gebruiken om de zorgmedewerkers een landelijke stem te geven. “De zorgverleners hebben mij jarenlang online gevolgd zodat ik mijn stem kon laten horen, nu is het tijd dat ik met mijn bekendheid de zorgverleners help om hún stem te laten horen!”.

Met de Tommie app en De Zorg Community willen Tommie en zijn team de Zorgsector weer samenbrengen en verenigen. Het is tijd dat we het zelf gaan doen! Het is belangrijk dat alle zorgmedewerkers, zorgorganisaties, vakbonden en brancheverenigingen in Nederland samenwerken en de Zorg weer werkbaar wordt! Met meer werkplezier, waardering en meer collega’s. Door ons te verenigen vormen we een eenheid, zodat er nu écht iets gaat veranderen! 

Alleen samen kunnen we de Zorg verbeteren! 💪